pyhankasteen_putous_pyhalla.jpgKesä on mahtavinta aikaa Lapissa. Pyhä-Luoston kansallispuisto ja sen ympäristö tarjoilee parastaan keväällä, kesällä ja syksyllä ruskan aikaan. Ole meihin yhteydessä niin viemme sinut henkeäsalpaaviin paikkoihin Pyhätunturin ja Luoston ympäristössä. Kanssamme näet ja koet mahtavimmat maisemat, aktiviteetit, kauneimman luonnon sekä parhaimmat tarinat Itä-Lapin alueelta.

  • Patikointi ja luontoretket
  • nähtävyydet
  • kanoottiretket
  • kalastus
  • lintu- ja luontoretket
  • valokuvausretket

---

Retken varaaminen on helppoa. Voit varata perusretkiä online kaupasta, soittaa meille, lähettää sähköpostia tai viestin Ota yhteyttä -välisivulta ja me järjestämme sinulle ikimuistoisen retken ja parhaat aktiviteetit, joita haluat tehdä.

Järjestetyt kuljetukset. Retkiin sisältyy paikallinen opas, tarvittavat välineet ja kuljetus hotellilta tai mökiltä parhaisiin retkikohteisiin.

---

Voit tulla yksin, kaverin tai perheen kanssa tai jopa bussiryhmän mukana, me kohtelemme jokaista tasavertaisesti, kuin ystäväämme. Vahvuutemme ovat perheemme erätaidot sekä kotimme ympäristön ja historian tuntemus.

Me toivotamme teidät tervetulleiksi ikimuistoisille retkillemme kokemaan Lapin vetovoimaisen ja ainutlaatuisen luonnon, historian ja Lappilaisen elämäntavan.

Ota yhteyttä tästä

eero.fisk@gmail.com, +358 400 703 324, www.en.kairankutsu.fi

Kesän retket online-kauppa

Kaikki retket löytyvät myös suomenkielellä. Tuotteiden suomenkielinen kuvaus aukeaa, kun klikkaat retken auki ja valitset vetovalikosta FI.