Revontulet_Pyhatunturissa.jpg

Talvi on taianomaista aikaa Lapissa. Mahtavat näköalat, tykkypuut, sametin- sininen taivas ja upeat revontulet toivottavat sinut tervetulleeksi nauttimaan Kairan kutsusta Lappiin. Voit todella tuntea Lapin taian, kun katselet tähtitaivasta ja kuun hohdetta lumen pinnalla retkillämme tai nojaat taakse päin pororeen kyydissä.

Perheyrityksemme toivottaa sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamme unohtumattomille retkillemme ja löytämään Lapin ainutlaatuisen ja vetovoimaisen luonnon, historian ja elämäntavan. Me näytämme sinulle henkeäsalpaavat näkymät, parhaat aktiviteetit Lapin luonnossa sekä kerromme hienoimmat tarinat Lapista ja sen elämästä. Teet unohtumattomia muistoja itsellesi mm. näillä retkillämme:Lumikenkailya_Pyha-Luosto_kansallispuistossa

  • Lumikenkäkävely
  • Hiihto
  • Pororekiajelut
  • Revontulien metsästys
  • Pilkkiminen
  • Kulttuuriretket historiallisiin kyliin ja Naavan luonto- ja kulttuurikeskukseen

---

Retken varaaminen on helppoa. Voit varata perusretkiä suoraan online kaupasta, soittaa, lähettää sähköpostia tai viestin Ota yhteyttä -välilehdeltä ja me järjestämme parhaat aktiviteetit lomallesi.

Järjestetyt kuljetukset. Retkiin sisältyy paikallinen opas, tarvittavat välineet ja kuljetus hotellilta tai mökiltä parhaisiin retkikohteisiin.

---

Voit tulla yksin, kaverin tai perheen kanssa tai jopa bussiryhmän mukana, me kohtelemme jokaista tasavertaisesti, kuin ystäväämme. Vahvuutemme ovat perheemme erätaidot sekä kotimme ympäristön ja historian tuntemus.

Me toivotamme teidät tervetulleiksi ikimuistoisille retkillemme kokemaan Lapin vetovoimaisen ja ainutlaatuisen luonnon, historian ja Lappilaisen elämäntavan.

Ota yhteyttä tästä

Talven Online kauppa