Pilkkiretket Pyhä-Luosto

ice_fishing.jpgRauhallinen tunnelma ja hiljainen luonto ympärilläsi tarjoavat unohtumattoman taustan tälle ainutlaatuiselle retkelle, joka saa sinut rentoutumaan ja hymyilemään. Pilkkiretkellämme sinulla on tilaisuus viettää laatuaikaa kauniissa luonnossa ja kokea, kuinka hauskaa pilkkiminen on.

Kokeile pilkkimistä: Tarjoamme pilkkiretkiä, jotka sopivat kaikenikäisille. Noudamme teidät hotellilta tai mökiltä ja menemme helposti saavutettavaan kalastuskohteeseen. Kokenut pilkkioppaamme antaa vinkkejä ja kertoo pilkkimisen salaisuudet. Retken kesto on 2 tuntia. Tämän retken voit varata alla olevasta online kaupasta.

Pilkkiretki II: Tämä retki on tarkoitettu tosikalastajille ja niille, jotka nauttivat pidemmistä pilkkiretkistä. Noudamme teidät hotellilta tai mökiltä ja menemme hieman kauemmas ja haasteellisemmin saavutettaviin kalastuskohteisiin, jotka olemme ennalta valinneet päivän kalastuskohteeksi. Voit myös toivoa mitä kalaa haluaisit saada niin valitsemme kohteen sen mukaan. Käytämme tarvittaessa retkellä lumikenkiä. Retken kesto on 4-5 tuntia. Minimi 2 henkilöä. Varaa pidempi pilkkiretki tästä

Huom. Voit tarvittaessa saada retkelle lämpimät haalarit.

Pilkki Pyhä-Luosto Online-kauppa

Jos retki näkyy englanniksi klikkaa kuvaa ja vaihda yläkulman valikosta EN- FI. Päivitä tarvittaessa sivu, niin näet retket suomeksi.