Hiihto Pyhä-Luosto

Hiihto ja liukulumikenkäily (metsäsuksi) retki Pyhä-Luostolla

hiihtoretki_pyha-luosto_alueella.jpgPyhä-Luoston kansallispuiston ympäristö on ihanteellinen hiihtoa varten. Perinteinen hiihto sekä liukulumikenkäily on helppo ja hauska tapa viettää laatuaikaa luonnossa ja kokea luonto sen monin vaihteluineen.

Jos olet ensimmäistä kertaa suksilla, joskus kokeillut tai jo kokeneempi hiihtäjä, toivotamme sinut tervetulleeksi meidän hiihtoretkillemme.

Oppaamme arvioi ensin taitosi ja kuntotasosi, jonka jälkeen hän valitsee sopivan haastavan reitin taatakseen mahtavan kokemuksen sinulle.

Jos perinteisen ladut ovat sinulle jo tuttuja tai kaipaat uudempaa kokemusta voit myös lähteä kanssamme liukulumikenkä retkelle Pyhä-Luoston kansallispuiston tunturi alueille.

Retkemme ei ole pelkkää ohjattua hiihtoa, vaan myös kiinnostava retki, jossa tutustutaan alueeseen.

Teemme halutessasi myös päiväretkiä (5 tuntia) esimerkiksi huikean hienolle Kilpiaavalle (ks.kuva).

Varaa onlinesta parin tunnin perinteinen hiihto retki tai Ota yhteyttä tästä

Hiihtovälinevuokraus Pyhä-Luosto

Meillä on vuokrattavissa laadukkaita Peltosen perinteiseen hiihto sopivia karvapohjasuksia, sekä OAC-KAR liukulumikenkiä lyhyitä metsäsuksia nousukarvalla, jotka sopivat metsässä ja tunturialueilla hiihtämiseen.

  • 30€ / päivä (Sukset, sauvat, monot)
  • lisävuorokausi + 20€ / päivä

Online-kauppa hiihtoretket tai varaa pidempi retki tästä

Jos retki näkyy englanniksi klikkaa kuvaa ja vaihda yläkulman valikosta EN- FI. Päivitä tarvittaessa sivu, niin näet retket suomeksi.