Kairankutsu yrityksenä

Kairankutsu niminen perheyritys aloitti toimintansa pienimuotoisesti vuonna 2012. Kairankutsun omistajalla Eero Fiskillä ajatus ympärivuotisesta luonnon arvot perusmallina toimivasta ohjelmapalveluyrityksestä tuli omien harrastusten ja luontoelämysten myötä.

Olemme erikoistuneet ympärivuotisiin ohjelmapalveluihin, aktiviteetteihin sekä luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen Pyhätunturilla, Luostolla sekä Pyhä-Luoston Kansallispuistossa ja sen ulkopuolella. Retkillemme voit osallistua yksin, ystävän tai perheesi kanssa tai isommassa ryhmässä. Räätälöimme mielellämme retket myös liikuntarajoitteisille.

Vahvuuksiamme ovat perheemme erätaidot, sekä alueen ympäristön, historian ja luonnon tuntemus. Esittelemme mielellämme halukkaille lappilaista elämäntapaa.

Ympärivuotisesti yrityksessä työskentelee Eeron lisäksi perheen tytär Kristiina ja myös perheen äiti Anne-mari joka valmistelee ruokia ja huoltaa välineitä tarpeen mukaan. Talvisin perheen apuna toimii myös muutama paikallinen henkilö, jotka töiden puolesta ja koulutukseltaan omaavat perheen retkien arvot sekä kunnioituksen Pyhä-Luoston luontoa ja kulttuuria kohtaan.

Eero (Eepi)

Eero on syntynyt ja kasvanut pienessä lapin kylässä ja hänellä on yli 30 vuoden tausta armeijassa.

Hän on elämänsä aikana viettänyt ainakin 500 päivää lapin kairoissa työnsä puolesta ja myös vapaa-aikana. Eerolla on valtavasti tietoa Lapin kulttuurista, historiasta sekä luonnosta.

Eero on 7 lapsen isoisä ja hänen intohimonsa on tehdä upeita ja opettavaisia retkiä luontoon.

Kristiina (Krisse)

Kristiina on aktiivinen luonto-opas ja 4-vuotiaan tyttären äiti lapista. Ennen pysyvästi lappiin muuttoa Kristiina loi uran Etelä-suomessa ja pelasi aktiivisen uran jalkapallossa.

Hänen harrastuksiin kuuluu ratsastus, hiihto, lumikenkäily ja kesä aikaan vaellus sekä jalkapallo.

Kristiinalla on matkailualan restonomin koulutus, useita muita tutkintoja sekä yhden vuoden kokemus armeijasta, joten olet hyvissä käsissä kun liikumme luonnossa.