Retkiä jokaiselle

- Uskomme kestävään ja tasa-arvoiseen maailmaan

Kairankutsu on paikallinen perheyritys, jonka arvot ja lupauksemme vieraille on tarjota turvallisia, laadukkaita luontoretkiä, jotka kunnioittavat paikallista luontoa, sen historiaa ja kulttuuria.

Olemme erikoistuneet ympärivuotisiin ohjelmapalveluihin, aktiviteetteihin sekä luonto- ja kulttuurielämysten toteuttamiseen Pyhätunturilla, Luostolla sekä Pyhä-Luoston Kansallispuistossa ja sen ulkopuolella. Voit tulla yksin, ystävien, läheisten tai perheen kanssa. Sinun ei tarvitse piilottaa rajotteitasi, uskontoasi, seksuaalisuuttasi tai elämäntapaa, kun tulet luontoon kanssamme. Kohtelemme kaikkia tasavertaisesti ja ystävinämme. Avaa vain mielesi ja rentoudu.

Ystävällinen opaspalvelu on meille tärkeää

– tule vieraana ja lähde ystävänä!

Luonto on kotimme, elämämme ja työpaikkamme. Haluamme pitää luonnon samassa kunnossa tuleville sukupolville. Uskomme yhtäläisiin oikeuksiin ja kaikki ovat tervetulleita retkillemme ja alueellemme.

Jos sinulla on erityispyyntö esimerkiksi ruokavaliosta, liikkumismuodosta tai haluat vain yllättää rakkaasi, älä epäröi kysyä. Olemme täällä sinua varten.

Teemme myös yksityisiä retkiä toiveiden kanssa.

Erityisryhmät

Meillä on kokemusta luonnossa liikkumisessa erilaisten liikuntarajoitteiden kanssa. Pääset kanssamme tutustumaan kansallispuistoon ja sen lähialueisiin. Tarjolla on myös mahdollisuus lähteä kalastus tai pilkkiretkelle tai vaikka pororeki tai huskyajelulle. Kaikki on järjestettävissä ja autamme mielellämme, että jokainen alueelle tuleva voi kokea lapin taian kanssamme.

Meillä ei valitettavasti ole tarjolla autossa henkilönostinta, mutta pyörätuolille on järjestettävissä paikka.

Jos kaipaat retkelle erityisapuvälinettä ja sinulla ei ole sitä mahdollista ottaa mukaan kotoa, kerro meille tarpeesi niin yritämme järjestää sen teille.

Bussiryhmät

Pyhä-Luoston – alueelle saapuville bussiryhmille tarjoamme opastettuna erittäin mielenkiintoisia ja mieleenpainuvia retkiä suomeksi ja englanniksi. Retkien sisältö, kesto ja oppaan kyytiinnousupaikka ovat soviteltavissa toiveidenne mukaan. Retkillä oppaana toimii ammattitaitoinen ja kokenut opas, joka tuntee alueen luonnon sekä kulttuurihistorian. Katso esimerkkejä TÄSTÄ.

Privaattiretket

Kerro meille toiveesi, minkälaisia aktiviteetteja haluaisit tehdä ja kauanko vierailet Pyhä-Luoston alueella. Me teemme suunnitelman, joka vastaa taitojasi sekä kuntotasoasi ja auttaa sinua kokemaan Lapian taian sekä parhaat palat Lapin kulttuurista ja luonnosta. Ota yhteyttä tästä.